Over Fee

Fee werd geboren in het Nijvere Dal tijdens een stormachtige nacht in januari 1960. Aanvankelijk heette ze Anthoinette Weijn en werd een Gewoon Groot Mens. Toen overkwamen haar drie wonderen in de vorm van twee meisjes en een jongen. Die plantten een zaadje in haar hart waaruit een fantasieboom groeide.
En toen ze heel oud geworden was en de takken van haar fantasieboom bijna tot in de hemel reikten, verschenen er zeven bloemen aan. Die zorgden er samen voor dat ze opbloeide als de wonderlijke Fee Buitenkeet.Fee schrijft

Fee woont in een klein huisje in het Sallandse bos.  Om haar heen gebeuren allerlei magische en wonderlijke zaken. Daar schrijft Fee over in haar Boek van Ongeloof. En omdat ze weet hoe ongelooflijk wonderlijke zaken er soms uitzien, maakt ze er levende beelden bij. 

Fee leest voor

Fee is al heel lang oma. 
Zodoende vindt ze voorlezen serieus werk.  
En als ze dan daarbij ook nog haar vertelhoed opzet, weet jij vast wel hoe laat het is....
Nog lang geen bedtijd!


Ook aan de Buitenkeet-boom:

Fees fantasieboom groeit nog steeds, dat mag duidelijk zijn. Veel vogels komen erin nestelen, veel eekhoorns om erin te spelen. Egels verstoppen zich onder haar loof, en bijen en hommels snoepen van haar bloeiende bloemen. Om voor al die dieren een thuis te kunnen zijn, bouwt Opa Buitenkeet er toverachtige huisjes voor. Niet alleen voor de dieren, maar ook mailkastelen voor de post en waarachtig...├ęchte heksenhuisjes!
 Kijk maar naar de foto's hieronder, of klik op de knop wanneer je meer wilt weten.